⭐Gratis3tilbud.dk kontaktoplysninger

Vi dækker 18 forskellige erhverv. Bestil 3 tilbud - 100% gratis. Spar 35-45 % på din håndværkeropgave.


⭐ Gørtlervarer

3 håndværker tilbud: Håndværkerfirmaerne har alle omfattende erfaring indenfor branchen
Ordet gørtler stammer fra det tyske griffel (bælte), og de var oprindelig metalhåndværkere, der lavede bl.a. bæltespænder og andre små metalvarer. I dansk forståelse er gørtleren hovedsagelig beskæftiget med kobber og messing til alverdens formål.
I direkte forbindelse med bygninger drejer det sig mest om dørgreb, langskilte og nøgleskilte. Endnu findes der meget af den slags forhandlet gennem marskandisere, små antikbutikker eller på loppemarkeder, og man kan være heldig at finde passende erstatninger til manglende eller ødelagte greb og skilte.
Gørtleren, der kan lave sandstøbte dørgreb og lignende, er også blevet en sjældenhed, men som tilfældet er med essesmedene, er der nogle få, der gerne tager opgaver med fx at fremstille kopier af nogle messingdørgreb.

⭐ Det er en superb smart løsning på alle typer af håndværkeropgaver

Fortæl om sagen så præcist som mulig, så vil max hele 3 fagfolk ringe eller skrive til dig. Gratis3tilbud.dk har ikke eneret på at skaffe 3 tilbud, men vi er de hurtigste, og vi påtager os meget gerne at opsnuse 2-3 gennemførte tilbud fra håndværkere med en veludført løsning. Vores store hold af håndværkere står til din disposition, og vore brugere sparer penge på for eksempel vinduer.
Skal du bruge en håndværker på Østerbro? Det finder vi en løsning på! Vi tilbyder at finde en målbevidst håndværker til dig. Gratis3tilbud.dk opstøver generøse tilbud fra reelle håndværkere i hele landet - også på Østerbro. Her er en smart og lynhurtig fabelagtig håndværkertjeneste, og vi glæder os til håndværkerprojektet, så beskriv gerne her, hvad problemet er, du ønsker håndværkerservice til.
Via vores fleksible håndværker prisservice vil vi love, at hjælpe dig med tre konkrete håndværker tilbud fra proaktive billige håndværkere nær dig. Vi står inde for, at alle vore tilknyttede firmaer retter sig efter de indgåede aftaler og yder arbejde i topklasse, og vores personale følger dagligt op på kundetilfredshed på den stillede sag. Betal mindre for en specialist - på Østerbro er der ingen pludselige omkostninger ved at få 3 håndværkertilbud.

Kontakt Gratis3tilbud.dk

Gratis håndværkertilbud: Du kan bestille 3 tilbud på håndværkerassistance

 ⭐  

Mere end 125.000 opgaver i alt har vi ekspederet siden 2020 og frem til d. 31. maj 2023.
Hofbrandt

Teglgårdsvej 727
3050 Humlebæk
CVR: 18659336
Tlf. 60618822

Byggefirmaet Skov ApS

Rødbyvej 74
4900 Nakskov
CVR: 37872695
www.byggefirmaetskov.dk

Murermester Nielsen Holding ApS

Orupgade 46
4640 Faxe
CVR: 42936081