⭐Gratis3tilbud.dk kontaktoplysninger

Vi dækker 18 forskellige erhverv. Bestil 3 tilbud - 100% gratis. Spar 35-45 % på din håndværkeropgave.


Undersøg dine tilbud hjemme i sofaen med 3 håndværker tilbud

⭐ Gørtlervarer

3 håndværker tilbud: Du kommer i forbindelse med Østerbro´s håndværkere
Ordet gørtler stammer fra det tyske griffel (bælte), og de var oprindelig metalhåndværkere, der lavede bl.a. bæltespænder og andre små metalvarer. I dansk forståelse er gørtleren hovedsagelig beskæftiget med kobber og messing til alverdens formål.
I direkte forbindelse med bygninger drejer det sig mest om dørgreb, langskilte og nøgleskilte. Endnu findes der meget af den slags forhandlet gennem marskandisere, små antikbutikker eller på loppemarkeder, og man kan være heldig at finde passende erstatninger til manglende eller ødelagte greb og skilte.
Gørtleren, der kan lave sandstøbte dørgreb og lignende, er også blevet en sjældenhed, men som tilfældet er med essesmedene, er der nogle få, der gerne tager opgaver med fx at fremstille kopier af nogle messingdørgreb.

⭐ Din håndværkersag forelægges for relevante håndværkere

Også professionelle kan få gavn af at udnytte gratis3tilbud.dk. Det samme princip gælder offentlige kontorer, som på samme måde kan opnå besparelser på håndværkerarbejdet. Vi arbejder beslutsomt for alle danskere og sender dig nemt service fra energiske håndværkere, så indsend opgavebeskrivelsen med det samme. Slip for de uegnede amatører - via gratis3tilbud.dk skræddersyr 3 håndværkerfirmaer et rimelig godt tilbud hver.
Du kan afslå at betale en skyhøj pris for en håndværker, fordi sådan kan vi bistå dig 100% uden forpligtelser med at spare penge (godt og vel 21%). Jimmy Videbech på Østerbro fandt 3 gavmilde håndværker-tilbud på mindre end 44 timer og hyrede det veletablerede selskab Wico Timber ApS. Det er den populæreste håndværkerservice på nettet, hvor vi lover at fremsende 2-3 økonomiske tilbud på alle former for håndværkerprojekter.
Alle vegne kan vi finde håndværker assistance for eksempel. Alle og enhver kan bruge denne håndværkerservice, og vi sørger for at tage hånd om dine håndværkerproblemer. På gratis3tilbud.dk garanterer vi, at samtlige vore tilknyttede selskaber retter sig efter deres forpligtelser og yder service i topklasse, og vi monitorerer selvfølgelig kundetilfredshed i forhold til den løste håndværkersag.

Kontakt Gratis3tilbud.dk

Gratis håndværkertilbud: Vi tilbyder at lokalisere de mest attraktive håndværkertilbud

 ⭐  

Resultat pr. 22. maj 2024 er hele 63.000 formidlede tilbud siden 2014.
Professionelle specialister i hele Danmark

Murerfirma J. Kvist ApS

Bakkehegnet 51
8400 Ebeltoft
CVR: 10264499
www.jkvist.dk

Alternativ Byg ApS

Tjørnevænget 22
2800 Lyngby
CVR: 28847831
www.alternativbyg.dk

STEFFENSMINDEVEJ 16 ApS

Steffensmindevej 16
4840 Nørre Alslev
CVR: 25148894
Tlf. 54447630